Schüssler-sók a kozmetikában

Holisztikus szemlélet a kozmetikában

A professzionális bőrápolás egyre inkább azt jelenti, hogy a hozzánk betérő vendéget teljes egészében vesszük figyelembe a számára kialakított kozmetikai kezelési terv összeállításakor:

a test-lélek-szellem egysége teljesen más eredményeket produkálhat az ilyen szemléletű szépségterápiáknál.

Hogyan illeszthető be a Schüssler-sók rendszere a kozmetikai kezelésekbe?

Az emberi bőr a szervezet első védelmi vonala. A Schüssler-féle biokémiai rendszer értelmében azonban ennél lényegesen több, egyben diagnosztikai lehetőség is. Arcunk ugyanis árulkodik, hogy mely ásványi sókból szenvedünk hiányt. Az ásványi anyagok nemcsak a bőr számára fontosak, hanem egész szervezetünknek. Egy-egy ásványi anyag hiánya szépségünk, egészségünk rovására is mehet.

Egy felnőtt ember testtömegének 4%-ka ásványi anyagokból áll. Ha ez a mennyiség lecsökken vagy az ideális arányok felborulnak, a szervezet működése zavart szenved, könnyen betegség alakulhat ki. Mivel minden az arcunkra van írva, ezt a zavart rögtön jelzi a bőrünk különböző elváltozások formájában.

A kozmetikában főként a hiányállapotokra hívjuk fel a vendégek figyelmét az arcukon tapasztalható elváltozások alapján. Emellett a manapság oly fontos megelőzésre is használhatjuk a Schüssler-sókat belsőleg.

De mivel a kozmetikában főként a szépítésé a főszerep, örömmel jelenthetem, hogy külsőleg is alkalmazhatjuk a Schüssler-sók áldásos hatásait. Ugyanis a  Schüssler Natur CosMEDics kifejlesztett egy kozmetikai termékcsaládot. Készítményei natúr formulájúak, tehát természetes hatóanyagokra épülnek, minősített összetevőkből állnak, és nem tartalmaznak parabént, kőolajszármazékot, mesterséges színezéket és vegyi úton előállított illatanyagot sem.

A natúrkozmetikumokban lévő Schüssler ásványokkal ösztönzést adunk a bőr egészséges működési folyamatainak visszaállításához és megtartásához. Több hónapos alkalmazásuk során a Schüssler kozmetikumok úgy viselkednek, mint a bőr tanítói: megmutatják, hogy a megfelelő hiányállapotokat hogyan tudja bőrünk önerőből rendezni.

Kiknek ajánlom a Schüssler kozmetikumokat?

 

Mindenkinek, aki szereti a natúrkozmetikumokat.

Mindenkinek, aki kívül-belül törekszik a szépsége ápolására.

Mindenkinek, aki célzottan szeretné elérni, hogy bőre tökéletes állapotú legyen.

 

A Schüssler natúrkozmetikumok személyes tanácsadás után már elérhetők a kozmetikámban is.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük