FIRMING DÉCOLLETÉ

Dekoltázs kezelés

A nyak és a dekoltázs területe sokszor beszédesebb a korunkról mint az arc. Ráadásul, sajnos hirtelen ráncosodik, és nehéz visszafordítani a folyamatot, ezért érdemes megfelelő időben elkezdeni foglalkozni ezzel a csodás területtel, hogy sokáig üde, nőies maradjon.

A kezelés során egy dús habbal történik a kímélő mégis intenzív tisztítás, majd egy különleges sav alkalmazással érjük el azt, hogy a hatóanyagok mélyen fel tudjanak szívódni. A fő összetevő egy speciális kollagén rostokat megdolgoztató hatóanyag, melyet a stria kezelésében is eredményesen alkalmaznak. Az egy innovatív és erős összetevő, de erre szükség is van ezen a területen, mert egy olyan kritikus területről van szó, mely nehezen reagál a hagyományos kozmetikai termékekere. Ezzel az hatóanyaggal és a sepciális – hozzá alkalmazott előkészítéssel – a dermaceutical, rendkívül eredményes kezelést dolgozott ki, melyre a dekoltázs területe nem tud nemet mondani.

Ajánljuk:

– gépi bevitel nélküli verzióját a 20-as korosztálynak, megelőzésre

– gépi bevitel támogatott verzióját: a 30-40-50-es korosztálynak, az öregedési folyamat lassítására, a ráncok csökkentésére, a rugalmasság fokozására

© 2020 GigiMezoKozmetika Gödöllő