3D HYALU FILL MULTI POWER BOOSTER

3D hialuronsavas, feltöltő-, feszesítő szérum, amely a legjobb megoldást nyújtja a hialuronsav optimális beviteléhez, és elengedhetetlen az egészséges, sima és rugalmas bőr fenntartásához. A termék a különböző molekulasúlyú hialuronsavat aktív hordozó molekulákba csomagolva, természetes peptidekkel és vegyületekkel kombinálva juttatja a bőrbe. Ezek a hatóanyagok együtt segítenek abban, hogy feltöltsék a bőr legmélyebb rétegeit, miközben kisimítják a bőr felületi rétegét is. Formulája a legmodernebb dermokozmetikai technológia, mely ma elérhető. Alkalmazáskor a szérum egészséges, védő és hidratáló rétegeket hoz létre, amelyek láthatóan javítják a bőr minőségét és megjelenését. Simítja, feltölti a ráncokat, és visszaállítja a bőr évek során elvesztett szilárdságát és rugalmasságát

3D HYALU FILL MULTI POWER BOOSTER- 50 ml / 55.500.- Ft

3D HYALU FILL EYE POWER KRÉM

3D Hyalu Fill HYALURONSAVAS szemkörnyék ápoló krémet egy különleges rezgő kerámia-applikátor ötszörös hatékonysággal viszi be a bőrbe.

HATÁSAI:

  • Elősegíti a szemkörnyék finom bőrének megújulását, feszesebb, rugalmasabb külsőt kölcsönöz.
  • A szabadalmaztatott rezgőfejes eljárás gyengéden masszírozza a bőrt, serkenti a véredények keringését, és elősegíti a hatóanyagok bejutását.
  • Enyhíti a pigmentációt és a sötét karikákat, csökkenti a szemkörnyéki duzzanatot.
  • Puhává, simává teszi a bőrt, megakadályozza a bőr kiszáradását, irritációját a téli időszakban is.

   3D HYALU FILL EYE POWER KRÉM  – 30ml / 31.700 Ft