A faggyúműködést, hámképzést szabályozza

 Faggyúműködés-, hámképzés szabályozás, hidratálás és a bőr ökoflórájának helyreállítása gyógyhatású kozmetikumokkal. Zsíros, pattanásos bőrök specifikuma. Zsír- és olajmentes, minimális alkoholtartalmú (csak egyes készítményeiben van), nem irritál. Megőrzi a bőr egészséges flóráját. Véd a kórokozóktól (baktérium, csíra, mikroba). Gyulladásgátló, nyugtató és tartósan hidratál. A szaruképzést normalizálja, a hám idő előtti leválását megakadályozza. Fő hatóanyagai:kamilla, allnatoin, hamamelisz, kámfor, cinkoxid, bio-sulfur, bioecolia

 Szappan  –  120ml / 8.500 Ft

  • Zsíros, gyulladt, pattanásos bőrre ajánlott gyógyszappan. Eltávolítja a felesleges faggyút, elpusztítja a pattanások kialakulásáért felelős baktériumokat, visszaállítja a bőr normál pH-értéket. Nyugtató és gyulladáscsökkentő hatóanyagokban gazdag.

Hidratáló krém –  100ml / 10.100 Ft

  • Kimondottan a zsíros bőrökre kifejlesztett hidratáló krém. Elősegíti a bőr gyors kitisztulását, a faggyútermelődés normalizálódását, elmulasztja a gyulladásokat. Az arcon védőréteget képez, amely óvja a bőrt az időjárás és a környezet ártó hatásai ellen. Ideális sminkalapként használható.