A GIGI kozmetikákban különböző erősségű- és mélységű hámlasztó kezeléseket is alkalmazunk a bőr megújítására, a ráncok simítására, a pigmentfoltok halványítására, az aknék kezelésére. A kozmetikai kezelések eredményét tovább fokozhatjuk, ha a bőr otthoni ápolásába bevezetjük a GIGI által kifejlesztett Retinol Forte lakossági termékcsalád otthoni alkalmazását. E termékek alacsony gyümölcssav- és magas A-vitamin tartalmuknál fogva hatékonyabbá, mélyebbre hatóvá és látványosabbá teszik a kozmetikai kezelések eredményeit.

Fő hatóanyagai: sárgarépa olaj, E-vitamin, kojic-sav, azelian-sav, tejsav,medveszőlő kivonat, C-vitamin, arbutin.

  • Tisztító szappan  – 120ml / 11.300 Ft
  • Glikolsavas bőrmegújító szappan minden bőrtípusra.  A szappan gyümölcssav tartalmával finoman hámlasztja, A-vitamin tartalmával regenerálja a bőrt. Tökéletes eltávolít minden fajta szennyeződést és sminket a bőrről.
  • Bőrmegújító tonik száraz bőrre –  120ml / 15.600 Ft
  • Intenzív koncentrátum a száraz és öregedő bőr ápolására. 10% tejsavat és nagy mennyiségű aktív retinil-palmitátot tartalmaz. Serkenti a bőr megújulási folyamatait, intenzíven hidratálja, javítja a bőr szerkezetét azáltal, hogy aktiválja a saját kollagén és elasztin szintézisét, aktiválja az anyagcserét és a mikrocirkulációt a bőrben, és serkenti a sejtek megújulását. Halványítja a pigmentfoltokat.
  • Bőrmegújító tonik zsíros bőrre  –   120ml / 15.600 Ft
  • Nagyon aktív koncentrátum kombinált és zsíros bőrre. 10% glikolsavat és nagy mennyiségű aktív retinil-palmitátot tartalmaz. Fokozza a sejtek regenerálódását, szabályozza a faggyúmirigyek működését, finomítja a pórusokat, erősíti és puhítja a bőrt. Nyilvánvaló gyulladásgátló és enyhe keratolitikus hatással rendelkezik, halványítja a pigment foltokat.
  • Éjszakai regeneráló krém  – 50ml / 21.200 Ft
  • Aktív éjszakai krém minden bőrtípusra, gyorsan és mélyen felszívódik, jelentősen javítja a bőr állapotát. Nagy mennyiségű természetes A-vitamin előanyagot tartalmaz likopin és sárgarépamag-olaj formájában, amelyek hozzájárulnak a sejtek regenerációjához, felgyorsítják az anyagcserét, megakadályozzák a szárazság, irritáció és bőrpír kialakulását, növelik a helyi immunitást. A krém antioxidáns, gyulladáscsökkentő, stimuláló hatással rendelkezik, gátolja a bőr öregedést, rugalmasítja, feszesíti a bőrt.
  • Halványító krém  –  50ml / 21.200 Ft
  • Intenzív bőrhalványító krém, mely aktív hatóanyagainak köszönhetően gyorsan és egyenletesen kiegyenlíti a bőr tónusát, eltávolít bármilyen eredetű hiperpigmentációt: chloasma, melasma, szeplők, gyulladás utáni és poszttraumás foltok. A krém természetes növényi összetevőken alapul, nem rendelkezik toxikus hatással. A medveszőlő kivonatából  származó arbutin és a koji sav gátolja a tirozináz enzim működését, amely részt vesz a melanin szintézisében. A magnézium-aszkorbil-foszfát és a retinol elnyomja a melanogenezist, serkenti a sejtek- és a bőr megújulását. A glikolsav hámlasztja a bőrt, és serkenti a kollagén szintézist. Az azelainsav depigmentáló, antibakteriális hatású, csökkenti a faggyúmirigyek hiperfunkcióját. Az E-vitamin, a metabiszulfit és a nátrium-szulfanilát gyulladásgátló és antioxidáns hatással rendelkezik.