Rólam

Üdvözöllek a GigiMezoKozmetika oldalán.

Szerencsés Andrea vagyok.

2006-tól dolgozom kozmetikusként Gödöllőn. Először egy szépségszalonban, aztán 2015-ben saját kozmetikát nyitottam.

Kezdettől fogva más felfogásban értelmeztem a kozmetikusi munkám: arra törekedtem, hogy aki megtisztel a bizalmával és engem választ, az maximális odafigyelésben, kényelemben és nyugalomban tölthesse a szépítkezésre szánt időt. Ezért kabinban fogadom vendégeimet, ahol csak ketten vagyunk és a szépítés.

Az évek során azt tapasztaltam, hogy egyre nagyobb az igény az olyan hatékony és látványos bőrfiatalító kezelésekre, melyek azonnal érezhetőek és láthatóak, de hosszútávon is nagymértékben kifejtik hatásukat.Emellett megjelent az a vágy is a vendégek körében, hogy az alkalmazott kozmetikumok minél tisztábbak, mindenféle terhelő anyagtól mentesek legyenek.

Ezeknek az elvárásoknak megfelelően választottam mind az elektrokozmetikai gépeimet, mind a szalonban alkalmazott termékeket.

Célom, hogy a hozzám forduló vendégek bőrét magas színvonalú kezelésekkel ápoljam, legyen szó akár problémamegoldó, akár kényeztető vagy bőrfiatalító eljárásról.

Emellett holisztikus szemléletet alkalmazok, vagyis figyelembe veszem a lélek üzeneteit a testen keresztül, mert hiszem, hogy a szépség elengedhetetlen feltétele a belső állapotok harmonikus rendezése.

Teremtsünk együtt harmónáit.

Szerencsés Andrea

© 2020 GigiMezoKozmetika Gödöllő