Holisztikus kényeztető kezelések az ayurvéda jegyében

Az ayurvéda indiai eredetű teljes gyógyító rendszer, mely sokféle összetevőből áll. Ezek együttes célja az ideális érzelmi, testi és szellemi állapot elérése és fenntartása. A mindennapi életben számos különféle ága felöleli az egészségmegőrzés és a gyógyítás minden területét. Ezen belül a szépségápolásban is alkalmazhatjuk áldásos hatásait, hiszen a szépség nélkülözhetetlen feltétele az egészséges életmód, a lelki kiegyensúlyozottság és a szellemi erő. A legfontosabb, hogy ezzel a szemléletmóddal elsajátíthatunk egy olyan életstílust és ezen belül egy szépségápolási rítust, mely elősegíti a belső harmónia kialakulását, a betegségek megelőzését illetve a gyorsabb gyógyulást és ezt gyönyörű bőrünk híven tükrözni fogja.

Mitől lesz a kozmetikában alkalmazott kezelés holisztikus?

A kozmetikus egy vendéget fogad egyszerre, így az kizárólagos és teljes figyelemben részesül: az ott töltött idő minden perce róla szól, a teljes kikapcsolódásról, a testi-lelki-szellemi feltöltődésről.

A körülmények lehetővé teszik a külvilág és a napi problémák kizárását,hiszen a finom illatok, a meghitt fények és a mélyrelaxációt biztosító zene ebben a burokban mind ezt szolgálják.

A kezeléshez használt anyagok 100%-ban természetes, első osztályú spa minősítésű termékek, melyek mentesek SLS-től, mesterséges illatanyagoktól, parabénektől, vegánok és állatokon nem tesztelték. Hűek az ayurvéda 5000 éves hagyományához, mely az egészséget, szépséget és a jólétet szolgálja.

Azért, hogy minden vendég a számára legmegfelelőbb kezelést kapja, segítségül hívjuk az ayurvédikus személyiségtesztet. Ez megmutatja, hogy a vendég a VATA, PITTA vagy KAPHA típusba tartozik és ennek fényében személyre szabjuk a szépítéshez használt krémeket, olajokat, illatokat, gyógynövényeket.

Az eredmény: egy olyan élmény, mely kihat a hangulatra, a szépségre és a gondolkodásra egyaránt.

Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki szeretné felfényesíteni a lelkét, mely átragyogva megmutatkozik a sugárzóan szép bőrön.