„wasser-vakuum” biotechnológia alapú professzionális esztétikai készülék

HYDROcareH2O funkciók:

  1. Hidrodermabráziós technológia alapú gépi melytisztítás és
  2. HYDROpeeling (mélyreható glycolsavas peeling)
  3. DETOX méregtelenítő funkció
  4. mélyhidratáló hatású micro+ hyaluron bevitel az intenzív mélyhidratálás és a “TAKE UP SYSTEM” funkcióhoz*
  5. dermaceutical® oxycutin intenzív hatóanyag feltöltés microporlasztással, erre a célra kialakított kezelőtollal
  6. *TAKE UP SYSTEM = speciális hatóanyag felvételt tesz lehetővé, micro+ hyaluron alkalmazással mely képes a – kezelés soron következő fázisában microporlasztással felhordott – hatóanyag koncentrátumok mélyre szállítását biztosítani.

 

HYDROcareH2O
részletes infó:

A HYDROcareH2O hidrodermabráziós technológia innovatív fejlesztése új szintre emeli a mélytisztítást és a dermabráziós eljárásokat, ráadásul a készülék mikroporlasztásos hatóanyag bejuttatási technológiája új szolgáltatási terület beiktatást is biztosít az esztétikai intézmények számára.

A készülék a kristályos vagy gyémántfejes mikrodermabrázió alternatívájaként speciálisan erre a célra kifejlesztett folyadékot és vákuumot alkalmaz a bőr megfelelően intenzív, mélytisztító hatású előkészítésére, illetve egy külön funkcióban – egyénre szabható – hatóanyag, illetve micro+ hyaluronsav feltöltésére. A folyadék mennyisége és a vákuum erőssége aktuális bőrállapotnak megfelelően szabályozható.

A kezelőfej kiképzése lehetővé tette, hogy az abrázió következtében leváló hámsejteket a folyadék magával vigye egy erre alkalmas gyűjtőtartályba. Az eredmény: makulátlanul tiszta, intenzíven hidratált és intenzív hatóanyag-koncentrátumokkal kezelt bőr. Az alkalmazott wasser-vákuum következménye a szövetek anyagcseréjének, a vérkeringésnek és a nyirokáramlásnak az aktívabbá tétele is.

A HYDROcareH2O hidrodermabráziós technológia és a spirálistól a szemcsésig kialakított egyedi fejek lehetővé teszik a maximálisan kontrol alatt tartott alkalmazást.
A kezelés mindig 100%-ig biztonságos, nem fordulhat elő túlkoptatott bőrstruktúra, a túlkoptatás esetleges mellékhatásai teljesen kiküszöbölődnek. Nincs bőrirritáció a koptatás mindig egyenletes és kontrollált.
A kezelés hatására a hatóanyag felszívódó képesség javul, fokozódik a sejtek regenerálódása és az alkalmazott folyadékoknak köszönhetően csökken a ráncok mélysége, rugalmasabbá válik a bőr, mely így jelentősen hatással lesz az arc kontúrosabbá tételére.

A készülékbe épített kezelő toll biztosítja a hatóanyagok magas nyomáson történő bejutását a bőr mélyebb rétegeibe. A kezelő tollba egyedülálló problémamegoldó dermaceutical® OXYCUTIN hatóanyag család áll rendelkezésünkre. A koncentrátumok a tollba tölthetőek. Az OXYCUTIN ampullák kimagasló koncentrációban tartalmazzák a hyaluronsavat (ráadásul abból is a legjobbat a micro+ hyaluront*) illetve a vitaminokat, az antioxidánsokat és a high-tech prekozmetológiai hatóanyagokat.

Az HYDROcareH2O kezelések fájdalommentesek.

HYDROcareH2O
professzionális kezelési modulok:

A HYDROcareH2O módszer 5+1 lépcsős kezelések végzését teszi lehetővé

Nézzük a modulokat:

1. HIDRODERMABRÁZIÓS GÉPI MÉLYTISZTÍTÁS és HYDRO-, MÉLYPEELING

Speciális dermaceutical®liquid-del dolgozunk. Direkt tisztításhoz és glycolsavas peelinghez lettek kifejlesztve. A pH tekintetében 3,5 pH feletti termékek, hogy az eljárást egész évben – nyáron is – alkalmazni lehessen! Céljuk az elhalt hámsejtek leválasztása és eltávolítása, mélypeeling, hydrodermabráziós hatás.

2. DETOX

Méregtelenítés.

3. MÉLYHIDRATÁLÁS és TAKE UP SYSTEM*

micro+ hyaluron-nal

4. MICROPORLASZTÁSOS HATÓANYAGBEVITEL

OXYCUTIN hatóanyagokkal: VITAL – PURE – CARE – SHINE – RECOVER

VITAL – problémamegoldó stresszes bőrre
PURE – hidratáló kezeléshez
CARE – tisztátalan bőrre
SHINE – pigmentációs zavarokra
RECOVER – ránctalanító, feszesítő kezelésekhez

… ÉS AZ EXTRA: +1 BIO-LIFTING

a „wasser-vakuum” biotechnológiának köszönhetően az 1-4 lépésnek extra gyors bio-lifting hatása is van.

HYDROcareH2O
kontra indikációk:

rosacea, herpesz, terhesség, allergia, melanóma, rákos megbetegedések, rákos kezelések alatt, A vitamin kezelés alatt, roacutan kezelés idején, sclerozis multiplex betegségben szenvedőknek

© 2020 GigiMezoKozmetika Gödöllő