Gigi Bioplasma bőrmegújító kezelés

GIGI Bioplasma kezelés

A GIGI Bioplasma termékcsaládja egy tökéletes bőrfiatalító, bőrmegújító rendszer mely az alábbi problémákra nyújt megoldást: ráncok, tág pórusok, laza tónus, dehidratáltság, pigmentációk, fakó, sápadt bőr, bőrpír, értágulatok, rugalmatlanság, akne és mitesszer. A GIGI kozmetikai laboratórium 5 különleges algából nyert hatóanyagot épített be új termékcsaládjába.

Az algákban lévő hatóanyagokat, tiszta energiának is nevezik, amelyek növelik a bőr nedvességmegkötő képességét, felduzzasztják a kollagén és elasztin rostokat. Omega zsírsavak kijavítják és védik a sejtmembránokat, táplálják a bőrt. Antioxidánsai semlegesítik a szabadgyöket és védik a bőrt az öregedés jeleitől. Mélyen és tartósan hidratálják és feszesítik a bőrt. Csökkentik a pattanásokat kiváltó baktériumok számát, hormonális okból kialakult túlzott faggyútermelést, ezáltal csökken a bőr olajos csillogása és a pórusok mérete.

Gyors feltöltő kezelés:

  • Letisztítás
  • Peeling
  • Bioplasma szérum besimítása
  • Bioplasma revitalizáló – aktiváló maszk felhelyezése
  • Fényvédő Bioplasma nappali krém besimítása

Regeneráló kezelés masszázzsal

A gyors feltöltő kezelés kiegészül egy kényeztető arc és dekoltázsmasszázzsal, melyet a Bioplasma hidratáló masszázskrémmel végzünk, melynek 10% NA- hialuronát tartalma van az 5 algakivonaton kívül.

Regeneráló kezelés + gépi kezelés

A regeneráló Bioplasma kezelés kiegészül egy a bőrtípusnak megfelelő elektromos kezeléssel is. Természetesen itt sem maradhat el a befejezésnél a megfelelő fényvédőkrém használata.

© 2020 GigiMezoKozmetika Gödöllő