Gigi Nutri Peptid kezelés

Nutri-Peptide

hatóanyagdrón a kozmetikában, a ragyogó és életteli bőrért.

A Nutri Peptide egy aktív sorozat, mely egyesíti a természetes hatóanyagokat a legmodernebb biotechnológiai hatóanyagokkal. Innovatív kis molekulatömegű összetevői beépülnek a bőrbe, elősegítve és serkentve a bőr megújulási, és természetes működési folyamatait.
Főhatóanyaga az X50 Photoglow egy 220 nanométer nagyságú kis hatóanyag kapszula, mely képes kapcsolódni bőrünk sejtjeihez és hatóanyagai lassú és folyamatos felszívódását biztosítja a sejtekbe.

A kapszulába a Chlorella vulgaris, egy egysejtű alga kivonata van csomagolva. A Chlorella vulgaris magas arányban tartalmazza a B- vitamin csoporthoz tartozó vitaminokat, C- és E-vitaminokat, ásványi anyagokat: foszfort, káliumot, magnéziumot, kalciumot és nyomelemeket. Ami viszont a legfontosabb a Chlorella tartalmazza az összes növény közül a legtöbb klorofillt. A klorofill “befogja” az éltető napenergiát, fényenergiát, és nagy energiájú elektronokat termel belőle, melyek aztán kémiai energiává alakulnak.

Ez a hatóanyag drón tulajdonképpen egy energia injekció bőrünk sejtjeinek, hogy az évek múlásával egyre gyengülő felépítő mechanizmusai újra erőteljesebben működhessenek.

Parabén-, kőolajszármazék, SLS (nátrium-lauril-szulfát)-mentes termékcsalád.

A termékcsalád tagjainak segítségével lehetőség van azonnali, gyors, látványos feltöltő kezelésre, de alkalmas problémák megoldására illetve a kényeztető és tisztító rituálék menetébe is beilleszthető.

© 2020 GigiMezoKozmetika Gödöllő