Az Meso Laser kezelések jóval egyszerűbb megoldásokat kínálnak mint sok más nem invazív arcplasztikai elképzelés. Minimális idő alatt is szép és tartós eredmények érhetőek el vele. Az Laser kezelésekkel egy alternatív, kevesebb időt igénylő megoldást találhatsz a megereszkedett bőrproblémákra, a mikroráncokra, a szarkalábakra, a dohányzó ráncokra, de nagy hatékonysággal használhatod aknés, rosaceás, érzékeny bőrt jellemző problémákra is. Gyógyulási idő ezeknél a kezeléseknél nincs, így közvetlenül kezelés után már képes leszel a napi tevékenységed folytatására. Kezeléseid kizárólag az Age Attraction magas koncentrációjú hatóanyagaival végezzük, melyek mentesek a bőrt terhelő vegyi anyagoktól, úgy mint: PEG-eket, parabéneket, parafinokat, vazelint, ásványi olajat, színezékeket, illatanyagokat és állati nyersanyagokat.

Tudd meg Te is, miért nincsenek az Age Attraction készítményekben bőrt terhelő vegyi anyagok?

FONTOS! Az Meso Laser kezeléseket kizárólag hitelesítő okirattal rendelkező, magasan képzett, a kezelés minőségére garanciát vállaló hitelesített kozmetikusok végezhetik. A hitelesített partnereknél a szalonban is megtalálhatod az a képen is látható Hitelesítő okirat eredetijét és a „High-tech Mesotherapy Premium Salon” emblémát.

A High Tech Mesotherapy Premium Salon embléma GARANTÁLJA Neked a szigorúan ellenőrzött forrásból származó Meso Laser berendezés és a kezelésekhez használt Age Attraction termékek szuperprémium német minőségét.

Keresd Te is az 5 *-os, exkluzív szolgáltatásokat nyújtó kozmetikákat,
és csak a magasan képzett, minősített kozmetikusok szakmai tapasztalatára bízd rá magad!